Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un argeșan de 32 de ani, cercetat sub control juduciar după ce ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 22 ani

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Argeș este cercetat, sub control judiciar, pentru act sexual cu o minoră după ce ar fi întreținut relații sexuale cu o fată de 11 ani pe care, spune el, ar fi cerut-o de nevastă de la părinți, potrivit Mediafax.

Potrivit IPJ Argeș, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni au reţinut un bărbat de 32 de ani, din comuna Sălătrucu, bănuit de act sexual cu un minor.

„Din verificări s-a stabilit că, în seara zilei de 11 octombrie, bărbatul ar fi întreţinut un act sexual cu o minoră de 11 ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar”, au anunțat reprezentanții Poliției Argeș.

Citește și: O celebră jurnalistă șterge pe jos cu Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă:’În locul unei analfabete nu poți pune un bețiv! Asta oricât de mut și de orb ai fi!’

Surse judiciare au declarat că mama copilei este cea care a sunat la 112 și a reclamat că fata a dispărut de acasă.

În mai puțin de o oră de la sesizare, polițiștii au găsit-o pe fată acasă la bărbatul de 32 de ani. Copila a fost dusă la Serviciul de medicină legală, unde s-a stabilit că a întreținut raporturi sexuale.

Potrivit surselor citate, bărbatul s-a apărat în fața anchetatorilor spunând că a cerut fata de soție, iar părinții, care în acel moment erau băuți, și-ar fi dat acordul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.