Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un autobuz plin cu copii a luat foc

Scene de groază pe Drumul Naţional 1. Un autobuz plin cu elevi a luat foc în mers. Pasagerii au fost evacuați din autocar pentru că motorul a luat foc și incinta acestuia s-a umplut de fum.

Momente de panică într-un autobuz care circula de la Sibiu către Avrig. Motorul acestuia a luat foc în mers, iar șoferul a oprit la câteva sute de metri de intersecția dintre DN1 și intrarea în Avrig.

Şoferul s-a folosit de instinctorul din dotare pentru a stinge incendiul. Omul și-a pus viața în pericol pentru a stinge focul.

Un călător a sunat și la 112 ca să solicite ajutor din partea pompierilor, dar până la urmă nu a mai fost nevoie de intervenția acestora. "S-a primit un apel pe 112 în jurul orei 15.05. Atunci s-a anunțat că la intrarea în Avrig dinspre Sibiu, la un autocar iese fum din compartimentul motorului. Până la urmă cel care a sunat la 112, a revenit și a anunțat că incendiul a fost stins, iar echipajele nu s-au mai deplasat la fața locului", spun cei de la ISU Sibiu, potrivit Ora de Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.