Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un automobilist a murit din cauza viscolului care a lovit centrul şi sud-estul Statelor Unite

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un automobilist a murit în statul Kansas într-un accident provocat de viscolul care a lovit centrul şi sud-estul Statelor Unite şi care a anulat sau a întârziat mii de zboruri şi a rănit două persoane într-un avion comercial din zona Dallas, relatează Reuters, citat de Mediafax.

Accidentul care s-a produs pe autostrada interstatală 70 din apropierea orașului Oakely a determinat Kansas Highway Patrol să închidă o porțiune din artera majoră care face legătura între est vest.

"Staţi departe de drumuri și rămâneți în siguranță, dați (Departamentul Transporturilor din Kansas) timp pentru a le curăţa ... nu merită să-ţi pui viața în pericol", a transmis pe Twitter Todmerton Hileman, ofițerul de relaţii publice al patrulei.

Hileman a spus că este posibil ca drumurile să fie şi vineri acoperite de zăpadă și înghețate.

Decesul a survenit după ce zone din centrul și sud-estul Americii se confruntă cu primul val de zăpazi puternice și ploaie care sunt așteptate în Statele Unite ale Americii să continue pe parcursul weekend-ului, a declarat Marc Chenard, meteorolog la Serviciul Național de Meteorologie.

"În această dimineață s-a depus deja un strat de zăpadă între 6 până la 10 centimetri în aceste zone, iar alţi 10 centimetri este posibil să se adauge pe parcursul zilei și în seara aceasta", a spus Chenard. "Deplasarea va fi foarte dificilă în zonele cu avertizări meteo și viscol", a adăugat acesta.

Un pasager si un insotitor de zbor au suferit răni la genunchi sşi spate după ce un zbor American Eagle operat de compania Mesa Airlines a fost lovit de turbulenţe in zona Dallas-Fort Worth, a anunţat American Airlines într-o declaraţie.

Viscolul a contribuit la anularea a 865 de zboruri și a întârziat încă 7.000, potrivit FlightAware.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.