Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un autoturism condus de un şofer băut a acroşat un stâlp, care s-a prăbuşit peste o altă maşină, în Constanța

accident

Un şofer aflat sub influenţa alcoolului a intrat marţi cu autoturismul în coliziune cu un autovehicul, pe o stradă din localitatea Ovidiu, iar apoi a acroşat un stâlp, care s-a prăbuşit peste o altă maşină ce era în trafic, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, anunță AGERPRES.

"Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia DN 2A cu strada Teiului din oraşul Ovidiu. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 27 de ani, iar cel de-al doilea, de o femeie, de 34 de ani. În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă către dreapta, acroşând un stâlp, care a căzut pe un alt autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Citește și: Nicolae Robu iese la rampă: ‘Am fost mereu alături de studenți în lupta lor pentru gratuitate pe mijloacele de transport public’

Conform sursei citate, şoferul de 27 de ani a suferit vătămări corporale uşoare şi în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a reieşit o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale şi pentru a i se preleva mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La unitatea spitalicească, individul a avut un comportament recalcitrant şi nu s-a supus indicaţiilor poliţiştilor, încercând să fugă, motiv pentru care a fost încătuşat. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.