Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avion a fost nevoit să aterizeze forțat, după ce pasagerilor au început să le cadă viermi în cap

bagaj viermi

Marți, zborul 133 al companiei Delta Air Lines a plecat din Amsterdam, Olanda, cu destinația Detroit, Michigan. Cu toate acestea, după aproximativ o oră de zbor, aeronava Airbus A330-300 a fost nevoită să se întoarcă la Aeroportul Schiphol din Amsterdam, după ce pasagerii au raportat că viermii au căzut pe un pasager din compartimentul de bagaje deasupra capului, conform postului de televiziune FOX 2 (WJBK) din Detroit.

Postul a intervievat pasagerul Philip Schotte, un olandez care locuiește în prezent în Iowa, care a declarat că a observat o duzină de creaturi pe o femeie aflată în apropierea sa.

"Ea era speriată. Încerca să se lupte cu acești viermi. (...) Nu prea știu ce trecea prin mintea mea. Dezgustul era evident. A trebuit să așteptăm acolo până când au venit cu adevărat ajutoarele", a declarat Schotte pentru postul de radio.

Schotte a declarat că echipajul de zbor a dat în cele din urmă de urma viermilor până la geanta unui pasager, care conținea pește stricat învelit în ziar. El a declarat pentru postul de radio că geanta a fost mutată în partea din spate a avionului și s-a anunțat că avionul se va întoarce la Amsterdam.

Schotte a declarat pentru FOX 2 că a luat un alt zbor spre SUA câteva ore mai târziu.

CNN nu a verificat în mod independent detaliile relatării lui Schotte.

Datele de pe site-ul de urmărire a zborurilor FlightAware arată că zborul 133 a petrecut doar o oră și 49 de minute în aer.

Delta Air Lines a confirmat pentru CNN că zborul a fost nevoit să se întoarcă, dar nu a răspuns la întrebări legate în mod special de viermi.

"Ne cerem scuze clienților zborului 133 AMS-DTW, deoarece călătoria lor a fost întreruptă din cauza unui bagaj de mână împachetat necorespunzător", a precizat Delta Airlines în comunicatul trimis către CNN Travel. "Aeronava s-a întors la poarta de îmbarcare, iar pasagerii au fost plasați în următorul zbor disponibil. Aeronava a fost scoasă din serviciu pentru curățare".

Delta nu are nicio interdicție de a aduce la bord produse alimentare perisabile, inclusiv pește, atâta timp cât "nu există nicio încălcare a restricțiilor agricole pentru țara de destinație", potrivit site-ului său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.