Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avion care transporta mai mulți germani a dispărut inexplicabil: la bord se afla un important om de afaceri

avion pivat

Autoritățile susțin că au găsit epava avionului dispărut în Costa Rica. La bord se aflau un cunoscut antreprenor german și rudele sale.

Autoritățile din Costa Rica anunță că au găsit epava despre care se crede că ar fi a avionului dispărut. Aceasta a fost descoperită la 28 de kilometri distanță de aeroportul din Limon.

La bord se afla un cunoscut antreprenor din Germania în vârstă de 53 de ani. El călătorea împreună cu alți germani, printre care o femeie de 44 de ani, un bărbat de 40 de ani și doi copii. Pilotul, în vârstă de 66 de ani, era cetățean elvețian, potrivit autorităților din Costa Rica.

Avion a dispărut vineri seara în Costa Rica. Sâmbătă, Paza de coastă și poliția locală au căutat aparatul de zbor care a pierdut contactul cu autoritățile când se află în apropierea coastei Caraibelor, a declarat un oficial, potrivit Reuters.

Autoritățile din Costa Rica au primit vineri seară o alertă cu privire la dispariția unui avion, închiriat pentru un zbor privat, care se îndrepta dinspre Mexic spre aeroportul Limon din Costa Rica, a explicat ministrul de Interne, Jorge Torres, într-o înregistrare video.

„Avionul a pierdut comunicarea cu turnul de control în apropiere de Barra de Parismina (la câteva minute de Limon) și am activat imediat protocolul cu Garda de Coastă și Serviciul de supraveghere aeriană", a declarat Torres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.