Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape de o tragedie: Un avion care transporta trei persoane și 53 de câini s-a prăbuşit în SUA

theguardian.com

Trei persoane şi 53 de câini au scăpat cu viaţă printr-o adevărată minune după ce, din motive încă neelucidate, un avion s-a prăbuşit pe un teren de golf înzăpezit din statul american Winconsin, relatează „The Guardian”, citat de news.ro.

Aeronava, care transporta de la New Orleans 53 de câini fără stăpân ce urmau să fie transferaţi către diverse adăposturi, a aterizat de urgenţă pe terenul de golf Western Lakes din Pewaukee, la aproximativ 40 de minute de Milwaukee. Aeronava a fost grav avariată după ce a trecut printre pâlcurile de copaci întâlniţi în cale în momentul aterizării de urgenţă. Aripile i-au fost rupte în întregime şi peste 1.000 de litri de kerosen s-au scurs din rezervoare..Nu este clar ce a determinat prăbuşirea avionului, care este investigată de Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor şi de Administraţia Federală a Aviaţiei.

Muncitorii care se aflau pe terenul de golf au sărit în ajutor pentru a ajuta oamenii şi câinii să iasă din epavă. Toţi câinii, precum şi cele trei persoane aflate la bord au suferit răni, dar viaţa nu le este în pericol. Câinii se află acum sub supravegherea unui medic veterinar.

„A fost o aterizare potenţial catastrofală, au trecut printre copaci. Pilotul şi copilotul au făcut o treabă extraordinară pentru a aduce această aeronavă la sol aşa cum au făcut-o”, a comentat un membru al echipelor de salvare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.