Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avion cu 141 de pasageri la bord A LUAT FOC la aterizare - FOTO/VIDEO

Un avion cu 141 de persoane la bord a luat foc marţi în timpul aterizării pe aeroportul din Jauja, oraş din centrul statului Peru, au anunţat mass-media locale, citate de agenţia de presă DPA, potrivit agerpres.

Nu s-a înregistrat niciun deces, dar mai multe persoane au fost rănite uşor, pasagerii avionului Boeing 737, al companiei Peruvian Airlines, reuşind să debarce la timp, conform ziarului El Comercio, care a publicat pe internet imagini dramatice din timpul incidentului.

Încă o lovitură dură pentru UBER care anunță că va părăsi Danemarca

Într-o înregistrare video se văd oameni alergând din avionul Peruvian Airlines cuprins de flăcări şi fum, care se pare că ieşise de pe pistă şi avea o aripă ruptă.

Unii martori susţin că pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor în condiţii de vânt puternic, în timp ce alţii spun că incendiul a fost provocat de un cauciuc care a explodat la aterizare.

Avionul efectua un zbor special de la Lima to Jauja, 260 km vest de capitala peruană. Micul oraş a fost practic izolat timp de mai multe săptămâni în urma unor puternice inundaţii, cele mai grave din Peru în ultimele decenii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.