Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, în Reșița, după ce garsoniera lui a fost cuprinsă de flacări: Alți 40 de locatari au fost evacuați din cauza fumului

ISU Cluj Twitter
Incendiu Pata Rât Cluj

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Reşiţa au intervenit, joi seara, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o garsonieră, care s-a soldat cu intoxicarea cu monoxid de carbon a unei persoane şi evacuarea altor 40 de oameni, relatează agerpres.ro.

citește și: Kelemen Hunor, atac dur la adresa premierului:’Aţi creat un şoc, un haos uriaş cu riscuri imense’

"Incendiul a izbucnit la o garsonieră pe strada căminelor, pe Calea Caransebeşului din municipiu, se pare, din cauza unui scurtcircuit electric şi s-a soldat, din nefericire, cu o victimă. Garsoniera a fost distrusă în totalitate. Până la sosirea echipajului SAJ, care a preluat victima, pompierii militari au acordat primul ajutor şi au efectuat inclusiv manevre de resuscitare, deoarece aceasta era în stare de inconştienţă, cel mai probabil din cauza intoxicării cu monoxid de carbon", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic" al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Casa scării era inundată de fum, astfel că, pentru evitarea altor situaţii de urgenţă, pompierii militari au evacuat cele 40 de persoane care locuiau în apartamentele vecine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.