Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a atacat cu o bâtă de baseball cabinetul unui politician american: două angajate, între care o stagiară aflată în prima zi de muncă, au fost rănite

Pulzo
ambulanta salvare italia

Un bărbat cu o bâtă de baseball din metal i-a atacat pe angajații de la biroul unui politician din SUA. Două persoane au fost rănite, iar agresorul a fost reținut.

Congresmanul democrat Gerry Connolly a declarat că bărbatul a intrat luni în biroul său din nordul Virginiei, a întrebat de el și apoi a lovit cu bâta două angajate, scrie Mediafax.

Una dintre victime, o stagiară aflată în prima zi de muncă, a fost lovită în abdomen, în timp ce o directoare a cabinetului a fost lovită în cap. Viața celor două femei nu este pusă în pericol. Politicianul nu se afla la cabinet în momentul atacului.

Poliția orașului Fairfax a declarat că ofițerii au ajuns la câteva minute după atac și l-au reținut pe bărbat. Este vorba despre un localnic în vârstă de 49 de ani. Se pare că bărbatul a mai agresat o femeie tot luni, lovindu-i parbrizul mașinii cu bâta de metal.

Tatăl agresorului a declarat pentru Washington Post că fiul său suferă de boli mintale încă de la sfârșitul adolescenței.

Poliția investighează mii de potențiale amenințări la adresa membrilor Congresului în fiecare an. Anul trecut, polițiștii au avut aproximativ 7.500 de astfel de cazuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.