Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a avut parte de o moarte cruntă: A rămas fără suflare, după ce a căzut un perete al casei peste el

Facebook
ambulanta salvare

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit, luni, după ce peretele de lut al casei a căzut peste el şi l-a strivit, au informat reprezentaţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

 

Bărbatul lucra împreună cu fiul său la renovarea locuinţei, acesta din urmă fiind cel care a apelat la umărul de urgenţă 112. Echipajul Serviciului de Ambulanţă solicitat să intervină la locul producerii incidentului a găsit bărbatul în stare de conştienţă, dar cu multiple traumatisme.

"Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Mânjeşti, comuna Muntenii de Jos, ar fi fost lovit de un perete de lut, în timp ce efectua lucrări de renovare a locuinţei, împreună cu fiul acestuia. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui unde, din nefericire, a decedat", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Oana Şopu.

Poliţiştii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.