Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a căzut din telescaun, la Cota 2000: Bărbatul a murit / UPDATE

smurd

UPDATE: Bărbatul care a căzut vineri de la înălţime în timp ce efectua lucrări la telescaunul situat la Cota 2000 Sinaia în Valea Dorului a decedat, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae. 

Potrivit acesteia, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost asistat şi resuscitat timp de câteva zeci de minute la locul evenimentului, el fiind declarat decedat în condiţiile în care nu a răspuns manevrelor efectuate de echipajele de intervenţie. 

ISU Prahova a anunţat că un bărbat a căzut de la o înălţime de doi metri din telescaun, însă ulterior city-managerul staţiunii Sinaia, Marian Panait, a precizat că persoana în cauză este angajat al SC Teleferic SA şi a căzut de la înălţime de pe unul dintre stâlpii telescaunului 

La faţa locului a intervenit un elicopter SMURD care însă nu a mai preluat victima. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că în cauză este vorba despre un accident de muncă, victima căzând în momentul în care efectua lucrări de revizie la instalaţia pe cablu.În cauză se efectuează cercetări pentru neluare şi nerespectare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, a mai precizat Brezeanu.

*

Un bărbat care a căzut vineri din telescaun, la Cota 2000 din Sinaia, este în stop cardiorespirator, la faţa locului aflându-se un echipaj de salvamontişti care efectuează manevre de resuscitare, informează agerpres.ro.

Dezvăluiri ULUITOARE: Fostul președinte Emil Constantinescu, vizat de un plan de ASASINARE


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, un bărbat a căzut din telescaun de la o înălţime de doi metri, în zona Cabanei Valea Dorului situată la cota 2000 din Sinaia. Victima este în stop cardiorespirator, doi salvamontişti aflându-se la faţa locului efectuând manevre de resuscitare. 

La faţa locului se va deplasa şi o echipă de intervenţie a ISU Prahova. Nu se ştie cu certitudine dacă bărbatul este turist sau dacă acesta se afla acolo pentru a efectua lucrări la telescaun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.