Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a creat un club exclusiv al amatorilor de carne, după ce a fost exclus dintr-un cerc vegan

Omaha Steaks
carne vita

Un bărbat anonim a provocat o dezbatere aprinsă după ce a pus bazele unui club exclusiv al amatorilor de carne, scrie site-ul Raise Vegan. El a anunţat crearea unui „Grup al iubitorilor de burgeri şi fripturi”, după ce nu i s-a permis să se alăture grupului de vegani de la locul de muncă doar pentru că nu era exclusiv vegan.

Tânărul a explicat că lucrează într-o companie al cărei manager încurajează crearea de diferite grupuri de interes, cum ar fi un club al iubitorilor de carte, de cinematografie şi altele. De obicei, se poate alătura oricine, iar compania sprijină financiar organizarea unor astfel de grupuri. Unul dintre colegii săi a înfiinţat un club al veganilor, potrivit rador.ro.

Citește și: Tătaru: ‘Am văzut a doua cocoașă, a doua fază a primului val pandemic în care a fost mai agresiv decât în primul val’

Regulile cereau ca doar veganii şi vegetarienii să facă parte din rândurile sale, meniul fiind format doar din alimente vegane. Bărbatul a fost indignat de faptul că în club nu erau acceptate persoanele care mâncau carne, chiar dacă erau de acord cu meniul propus. Fondatorul grupului a explicat că oamenii sunt uniţi nu numai de interesele lor culinare, ci şi de modul lor de viață.

Ca răspuns la această nedreptate, bărbatul a decis să organizeze un „burgers and steaks club” în cadrul căruia participanţii să poată încerca un nou burger sau friptură în fiecare săptămână. Conform regulilor, numai iubitorii de carne pot fi membri. Gestul său a provocat o reacţie furioasă din partea veganilor, iar împotriva sa a fost depusă o plângere la departamentul de resurse umane al companiei, în care se susţinea că existenţa unui club al iubitorilor de carne este ofensatoare. Cu toate acestea, conducerea companiei a permis crearea grupului amatorilor de burgeri şi fripturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.