Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost arestat, după ce a violat o minoră

romanialibera.ro
viol baietel

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea unui bărbat care a violat o minoră, iar instanţa a admis cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile, potrivit Agerpres.

Într-un comunicat remis de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, se arată că inculpatul este cercetat penal penal pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. 

Potrivit procurorilor, pe 2 iunie, în jurul orei 11,00, în timp ce persoana vătămată, minoră, se deplasa pe un drum comunal, a fost urcată forţat de către inculpat în interiorul autoturismului pe care acesta îl conducea şi s-a deplasat pe raza unui drum forestier unde a constrâns-o să întreţină un raport sexual normal.

Citește și: Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce şi-ar fi agresat fosta parteneră şi pe părinţii acesteia

În urma violenţelor exercitate, persoana vătămată a suferit leziuni pentru care a necesitat un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. 

Faţă de inculpat s-a dispus pe 2 iunie măsura reţinerii pentru 24 ore, acesta fiind prezentat pe 3 iunie instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea prim-procurorului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.