Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost depistat în trafic cu un permis fals, aparent eliberat de autorităţile din Marea Britanie, de către polițiștii vrânceni

Poliţiştii vrânceni i-au întocmit dosar penal unui bărbat de 33 de ani care a prezentat la un control în trafic un permis de conducere aparent eliberat de autorităţile din Marea Britanie, care s-a dovedit a fi fals, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În acest weekend, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Garoafa au depistat în trafic, în comuna Garoafa, un autoturism condus de un bărbat de 33 ani, din localitate, care a prezentat un permis de conducere aparent eliberat de autorităţile din Marea Britanie. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că permisul de conducere era fals, iar conducătorul auto nu era posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a precizat IPJ Vrancea.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.