Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost găsit inconștient, după ce a inhalat dioxidul de carbon emanat de vinul aflat în fierbere

stirileprotv.ro
beci must

Un bărbat de 43 ani, din localitatea Mărgineni, a fost găsit, miercuri, inconştient în beciul locuinţei sale din cauza dioxidului de carbon emanat de la vinul aflat în fierbere, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, informează Agerpres.

Citește și: Zi decisivă pentru Liviu Dragnea și Carmen Dan: Tribunalul decide dacă trebuie anchetați în dosarul 10 August

"Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru scoaterea unei persoane căzută într-un beci, posibil intoxicată cu dioxid de carbon, în comuna Mărgineni. La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Mărgineni, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă. Militarii au acordat măsurile de prim-ajutor persoanei până la sosirea echipajul de la Ambulanţă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa. Medicii evaluează starea de sănătate a victimei şi urmează să decidă dacă trebuie transportată la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.