Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost găsit mort într-o baltă cu apă adâncă de 15 centimetri; poliția a deschis o anchetă

morga

Un bărbat de 61 de ani, din județul Brașov, a fost găsit mort, în noaptea de joi spre vineri, într-o baltă cu apă adâncă de 15 centimetri, pe un drum din localitatea Căzănești, județul Vaslui. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, un șofer din localitatea Căzănești, care a observat cadavrul în apă, a sunat la 112, în noaptea de joi spre vineri.

"A fost apelul la ora 03.15, de o persoană care locuiește în acea localitate. În timp ce se deplasa cu autoturismul personal a găsit această persoană decedată, pe un drum sătesc. S-au deplasat echipa operativă și ambulanța și au constatat decesul persoanei. Victima a fost găsită căzută, cu fața în jos, într-o baltă cu apă adâncă de aproximativ 15 centimetri”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit acestuia, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru necropsie.

Citește și: DNA face PRĂPĂD - Fostul președinte al CJ Neamț și echipa sa, trimiși în judecată pentru ABUZ în serviciu și obținere de foloase necuvenite

Bărbatul găsit mort figurează cu domiciliul în județul Brașov, însă, potrivit oamenilor din zonă, acesta locuia de peste 10 ani în satul Căzănești, orașul Negrești.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că pe corpul victimei nu au fost găsite urme de violență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.