Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost împuşcat mortal în Paris de agenţi de poliţie care susţin că au fost atacaţi cu un cuţit

www.sputniknews.com
poliția franceză, polițiști francezi

Un bărbat a fost împuşcat mortal de agenţi de poliţie care susţin că au fost atacaţi cu un cuţit, într-un incident produs miercuri după-amiază într-un parc închis de la periferia oraşului Paris, cazul fiind în atenţia Inspecţiei Generale a Poliţiei din Franţa, relatează cotidianul Le Parisien, potrivit MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază în Parcul La Courneuve, situat în zona Seine-Saint-Denis, la periferia nordică a oraşului Paris.

Citește și: Reținută pentru 24 de ore în trecut, a ajuns acum, în plină stare de urgență, să aibă contracte cu statul! Tânăra este membru PNL

Agenţi de poliţie susţin că au fost atacaţi de un bărbat de naţionalitate afgană în vârstă de 25 de ani, care se plimba în parc deşi zona este închisă în contextul restricţiilor antiepidemice.

Poliţiştii susţin că au fost atacaţi cu un cuţit. Agenţii au utilizat gaze lacrimogene, după care au deschis focul. Bărbatul a murit.

Cazul este investigat de Serviciul poliţiei judiciare din Seine-Saint-Denis. Inspecţia Generală a Poliţiei din Franţa, care efectuează anchete de tip intern, a fost sesizată în acest caz.

Citește și: Informațiile oficiale îl contrazic pe Klaus Iohannis! Șeful statului a comunicat cu șapte morți mai mult decât GCS! Nicio persoană decedată azi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.