Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reţinut de două ori în 24 de ore în două dosare distincte

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat din localitatea argeşeană Bascov a fost reţinut de poliţişti de două ori într-un interval de 24 de ore, în două dosare penale distincte, unul pentru evaziune fiscală şi altul pentru săvârşirea infracţiunii de lovire, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost iniţial reţinut într-un dosar cu prejudiciul de peste 300.000 de lei. 

"Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2016-2017, cel în cauză, având calitatea de administrator al unei societăţi comerciale, ar fi omis să înregistreze operaţiunile comerciale. Prejudiciul adus bugetul de stat este de aproximativ 321.000 de lei, pentru care au fost dispuse măsuri asiguratorii asupra mai multor bunuri imobile", se arată în comunicat.

Citește și: Trei minori au fost sechestrați într-o mașină și loviți

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, procurorii dispunând măsura preventivă a controlului judiciar. 

"Ulterior, tot in cursul zilei de ieri (miercuri n.r.), poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu au continuat cercetările într-un alt dosar penal, privind săvârşirea infracţiunii de lovire, iar după administrarea probatoriului au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 54 de ani", precizează IPJ Argeş. 

Suspectul urmează să fie prezentat din nou, joi, în faţa procurorilor, de această dată cei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru propunerea unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.