Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reţinut după ce brăţara electronică aplicată pentru violenţă împotriva fiului său i-a avertizat pe poliţişti că a încălcat ordinul de protecţie

primar arestat

Un bărbat a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce brăţara care îi fusese aplicată pentru violenţă împotriva fiului său i-a avertizat de poliţişti că acesta nu a respectat măsurile dispuse prin Ordinul de Protecţie Provizoriu.

"Ieri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGMPB), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au reţinut un bărbat, în vârstă de 38 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor dispuse prin Ordinul de Protecţie Provizoriu", informează un comunicat al DGPMB transmis, vineri, AGERPRES.

Joi, poliţişti din cadrul Secţiei 16 Poliţie au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că pe 5 octombrie, în timp ce se afla la domiciliu, în Sectorul 4, a fost lovit şi ameninţat de către tatăl său vitreg.

Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se astfel existenţa unui risc iminent, motiv pentru care, împotriva bărbatului s-a emis Ordinul de Protecţie Provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, potrivit Agerpres.

De asemenea, acestuia i s-a aplicat şi sistemul de monitorizare cu brăţară electronică.

"Ulterior, în jurul orei 16,30, aceeaşi subunitate de poliţie, a fost sesizată, prin dispeceratul SIME, cu privire la faptul că bărbatul de 38 de ani a pătruns în perimetrul de siguranţă al victimei, încălcând astfel obligaţia impusă prin ordinul de protecţie. Deplasându-se de urgenţă la faţa locului, poliţiştii l-au depistat pe bărbat, acesta fiind condus la audieri", arată sursa citată.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 16 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor dispuse prin Ordinul de Protecţie Provizoriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.