Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost strivit între două autovehicule în curtea operatorului de transport în comun

sursa FOTO: Inquam
ambulanta

Un bărbat de 54 de ani a decedat, luni dimineaţa, în curtea operatorului de transport în comun din municipiul reşedinţă după ce a fost prins între două autovehicule în timp ce pregătea tractarea unuia dintre acestea, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost găsit inconştient, decesul lui fiind declarat după ce echipajele medicale trimise la faţa locului au încercat minute în şir să-l resusciteze, informează Agerpres.

"La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, persoana în cauză a fost găsită în stare de inconştienţă, cu multiple leziuni. Potrivit primelor informaţii, victima este un bărbat de 54 de ani, care în momentul producerii accidentului efectua operaţiunile premergătoare tractării unui autovehicul. La faţa locului a fost alocat şi un echipaj al SAJ cu medic, care a efectuat manevre de resuscitare. Din păcate, persoana rănită nu a răspuns acestor manevre, decesul acesteia fiind declarat de către medicul de la Ambulanţă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Cazul a fost preluat de poliţişti şi de către reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Vâlcea, care au declanşat anchete pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest accident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.