Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a intrat cu maşina în autoturismul în care se aflau soţia sa şi fiica lor/ Cei doi soţi se află în proces de divorţ - Bărbatul este cercetat liber

dosare

Un bărbat este cercetat de poliţiştii din Maramureş pentru tentativă de omor după ce a intrat cu maşina în autoturismul în care se aflau soţia sa şi fiica lor, victimele fiind duse la spital. Cei doi soţi se află în proces de divorţ. Bărbatul este anchetat în libertate, pe numele său fiind emis un ordin de protecţie, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a anunţat că poliţiştii din Vişeu de Sus au intervenit duminică, la ora 20.05, pentru anchetarea unui accident rutier după ce două maşini s-au ciocnit pe  strada Depoului din oraş.
“Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vişeu de Jos le-a declarat poliţiştilor  că soţul său a provocat intenţionat accidentul, întrucât se află în proces de divorţ, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic. În urma accidentului, femeia şi fiica ei, în vârstă de nouă ani, au suferit vătămări corporale şi au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind zero”, a precizat IPJ Maramureş.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru violenţă în familie şi au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele bărbatului.
“În urma continuării cercetărilor şi a administrării probatoriului, poliţiştii din Vişeu de Sus au stabilit că fapta bărbatului conturează elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă la omor, motiv pentru care s-a declinat competenţa, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, în vederea continuării cercetărilor si luării masurilor ce se impun”, a mai transmis IPJ Maramureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.