Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Un bărbat a murit, după ce s-a rasturnat cu mașina în afara carosabilului

accident ilfov

UPDATE: Bărbatul mort în accident este călugărul Antonie (Androniu A.) de la mânăstirea Sf. Filip din Adamclisi. El era singur în maşină. Avea 45 de ani, nu fusese căsătorit şi nu avea copii. Intrase în mănăstire acum 4 ani şi era foarte apreciat atât de credincioşi, cât şi de conducerea mănăstirii, anunță Observator.tv.

Un bărbat a murit în urma unui accident rutier pe care l-a produs în noaptea de duminică spre luni, pe DN 3, în apropierea localităţii Ciocârlia, după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, şoferul nu a adaptat viteza autovehiculului la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens, a ieşit de pe şosea, iar după ce a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului s-a răsturnat.

Citește și: Doi tineri au fost accidentaţi, iar unul a decedat, după ce o maşină i-a lovit pe marginea unui drum

"La data de 27.01.2019, în jurul orei 00,00, un bărbat de 45 ani a condus un autoturism pe DN 3 prin localitatea Ciocârlia, dinspre Cobadin către Constanţa şi ajungând la 20 m de ieşirea din localitate, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit carosabilul către stânga şi a intrat în coliziune cu un copac după care s-a răsturna în afara părţii carosabile", reiese dintr-un comunicat transmis de IPJ Constanţa. 

Conducătorul auto a murit la locul producerii accidentului rutier. Acesta se afla singur în autoturism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.