Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a murit intoxicat cu monoxid de carbon, iar altul a ajuns în stare gravă la spital - VIDEO

www.realitatea.net
ambulanță accident

Un bărbat a murit şi altul a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, luni după-amiază, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în subsolul unei clădiri în construcţie, aflate în apropierea stadionului Viitorului din Ovidiu, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în Ovidiu, după ce două persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon, acolo deplasându-se un echipaj SMURD şi elicopterul SMURD.

În momentul în care echipajele medicale au ajuns la faţa locului, unul dintre bărbaţi era inconştient, cu semne vitale, iar pentru cel de-al doilea s-a început protocolul de resuscitare. Primul pacient a fost preluat de elicopter şi dus în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar cel de-al doilea a fost declarat decedat.

Citește și: O navă americană de desant va sta trei zile în Portul Constanţa: Va face exerciţii cu Fregata "Regele Ferdinand"

Conform primelor cercetări, cei doi bărbaţi pregăteau materiale în subsolul unei clădiri în construcţie, aflată în apropierea stadionului Viitorul, unde utilizau un generator electric. După o perioadă, ei au oprit generatorul, au plecat, iar la întoarcere au coborât la subsol pentru a-l reporni, moment în care s-ar fi intoxicat.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.