Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a murit şi două persoane au fost rănite într-un accident rutier

reporter24
accident

Un bărbat de 56 de ani a murit, iar alţi doi de 32 şi 34 de ani au fost răniţi, în urma unui accident rutier care a avut loc luni pe DN76, în comuna Baia de Criş, judeţul Hunedoara, potrivit news.ro.

”În data de 23 octombrie 2023, în jurul orei 10:30, un bărbat de 56 de ani, din oraşul Haţeg, în timp ce conducea un autoturism pe DN76 (la km 35+450m), din direcţia Oradea către Brad, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoutilitara condusă de un bărbat de 32 de ani, din comuna Baia de Criş, care se deplasa din direcţia Brad către Oradea”, a transmis IPJ Hunedoara.

În urma accidentului două persoane au fost rănite, iar şoferul maşinii a murit.

”În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 32 de ani şi a unui pasager de 34 de ani, din comuna Ribiţa, aflat în autoturismul condus de acesta, precum şi decesul conducătorului auto de 56 de ani (cadavrul bărbatului a fost preluat de către reprezentanţii S.J.M.L. Hunedoara-Deva, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor exacte ale decesului)”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

La faţa locului ISU Hunedoara a mubilizat o autospecială de descarcerare, o ambulanţă cu un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.

 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.