Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a sunat la 112 și a anunţat că vrea să arunce în aer un bloc din Focşani, pentru că se află în depresie: polițiștii au intervenit rapid

O tragedie a fost evitată de poliţişti, luni seara, după ce un bărbat de 61 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că vrea să arunce în aer un bloc de locuinţe din municipiul Focşani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit sursei citate, la ora 17,17, un bărbat a anunţat prin SNUAU 112 că se află în depresie şi că urmează să arunce în aer apartamentul din municipiul Focşani. El a refuzat să ofere vreun detaliu în plus, doar că 'va fi nevoie de poliţişti, pompieri şi ambulanţă!'.

Deşi în cele câteva minute până la sosirea echipajului bărbatul închisese conversaţia de mai multe ori, acesta a fost identificat în apropierea locuinţei, repetând aceeaşi frază din timpul apelului, potrivit Agerpres.

Bărbatul, de 61 de ani, a fost internat în spital, pentru îngrijiri de specialitate.

Cei doi poliţişti care au contribuit la evitarea tragediei sunt aceiaşi care au intervenit pe 26 ianuarie la o speţă similară, când un bărbat a încercat să taie cu toporul o ţeavă de gaze dintr-un cartier din municipiul Focşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.