Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a trăit timp de 3 luni într-un aeroport de teama Covid-19: mi-a fost frică să merg acasă

barbat aeroport

Un bărbat a fost descoperit că a trăit într-o zonă securizată din aeroportul internaţional din Chicago timp de trei luni, iar el a spus poliţiei că i-a fost prea frică de Covid-19 să se întoarcă acasă, în Los Angeles, relatează The Guardian.

Citește și: VIDEO Rareș Bogdan îi cere DEMISIA lui Ludovic Orban: 'Trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid'

Aditya Singh, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat în weekend şi acuzat că a pătruns într-o zonă restricţionată a unui aeroport şi furt, a scris Chicago Tribune, informează News.ro.

Duminică, procurorii au spus că, potrivit poliţiştilor, el a ajuns pe aeroportul O’Hare cu un zbor de la Los Angeles, pe 19 octombrie. După aproximativ trei luni, sâmbătă după-amiază, Singh a fost abordat de doi angajaţi ai United Airlines care i-au cerut documente de identificare. Aparent, Singh le-a arătat o legitimaţie de lucrător aeroportuar care fusese raportată ca pierdută de aparţinătorul de drept, pe 26 octombrie.

Adjunctul procurorului statal, Kathleen Hagerty, a spus că alţi pasageri i-au dat mâncare lui Singh, care nu are antecedente penale. Hagerty a spus că Singh a găsit legitimaţia în aeroport şi că „se temea din cauza Covid-19 să plece acasă”.

După ce a fost descoperit de angajaţii United Airlines, care au sunat la 911, poliţia l-a luat în custodie duminică dimineaţă.

Singh are o diplomă de master în domeniul hotelier, este şomer şi trăieşte cu alte persoane într-o locuinţă din Orange (Los Angeles), potrivit asistentului avocatului din oficiu.

Cauţiunea lui a fost stabilită la 1.000 de dolari şi el nu mai are voie să intre în aeroport.

Chicago Department of Aviation (CDA) a transmis într-un comunicat: „CDA nu are prioritate mai mare decât siguranţa şi protecţia aeroporturilor noastre, care sunt menţinute de o reţea coordonată de forţe de ordine”.

A fost precizat că incidentul va fi anchetat în continuare, nefiind clar cum a fost posibil ca timp de trei luni bărbatul - „care nu reprezintă un risc pentru securitate” - să nu fie remarcat în aeroport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.