Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a vrut să intre în Judecătoria Buhuși cu un cuțit de 25 de centimetri

cutit de vanatoare 2

Un bărbat de 65 de ani a vrut să intre joi în sediul Judecătoriei Buhuși cu un cuțit de 25 de centimetri. Acesta a fost oprit de jandarmi, informează Mediafax.

Potrivit Jandarmeriei Bacău, joi dimineața, un bărbat de 65 de ani a fost găsit de jandarmii care efectuau controlul de securitate de la intrarea în Judecătoria Buhuși cu un cuţit asupra sa.

„În momentul solicitării accesului în instituție, jandarmii l-au întrebat dacă are asupra sa obiecte interzise, iar după primirea răspunsului negativ, au procedat la controlul corporal. Nu mică le-a fost mirarea să descopere că acesta avea asupra sa un cuţit de tip briceag de 25 de cm într-un buzunar de la geacă”, susțin jandarmii.

Întrebat ce intenţiona să facă cu arma albă în sediul instanței, bărbatul a precizat că folosește cuțitul pentru uz personal atunci când merge la pădure şi că l-a uitat în buzunar.

Jandarmii au întocmit actul de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, iar cuțitul a fost ridicat în vederea confiscării și continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.