Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a vrut să sară de la înălţime, după ce a agresat o persoană imobilizată la pat

spitale

Un bărbat de 34 de ani a vrut să sară, marţi, de la etajul al doilea al unui imobil din Cluj-Napoca, după ce a agresat o persoană imobilizată la pat, se arată într-o informare a IPJ Cluj, potrivit Agerpres.

"La data de 5 martie a.c., în jurul orei 07,40, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că pe strada Dorobanţilor din municipiu, un bărbat de altă cetăţenie solicită ajutor, fiind confuz şi agitat. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca, pentru a verifica aspectele sesizate. La momentul intervenţiei, bărbatul se afla la etajul 2 al unui imobil, pe balustrada unui balcon, ameninţând că se va arunca. În acest sens, au intervenit mai multe echipaje de poliţie, din cadrul ISU Cluj şi din cadrul Serviciului de Ambulanţă. Astfel, bărbatul a fost imobilizat şi condus la o unitate de specialitate în vederea efectuării investigaţiilor suplimentare", precizează IPJ Cluj.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal.

"Totodată, poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, întrucât bărbatul în cauză ar fi pătruns într-un apartament, unde se afla o persoană imobilizată la pat, pe care ar fi strâns-o de mâini", se mai arată în informarea IPJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.