Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat acuzat că şi-a incendiat şi ucis câinele, trimis în judecată

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Un bărbat din Botoşani a fost trimis în judecată după ce şi-ar fi incendiat şi apoi ucis câinele, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Neniscu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au finalizat cercetările într-un dosar penal privind infracţiunea de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, comisă la data de 14 octombrie 2022 în comuna Corni, informează Agerpres.

Din crcetări, a reieşit faptul că un bărbat de 50 de ani, din comuna Corni, în timp ce se afla la domiciliul său, şi-ar fi rănit şi apoi incendiat câinele, deranjat de faptul că acesta era prea gălăgios.

"În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar la începutul lunii noiembrie dosarul a fost înaintat către unitatea de parchet competentă cu propunere de trimitere în judecată a persoanei bănuită de comiterea faptei", a afirmat Neniscu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.