Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat, angajat al unei firme cu profil agricol, a murit strivit sub un tractor

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Un bărbat de 52 de ani, angajat al unei firme cu profil agricol din Galaţi, a murit strivit sub un tractor, în cartierul Cantemir ANL, de pe Şoseaua Dig Brăila - Galaţi, potrivit informaţiilor furnizate, luni, de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, în noaptea de duminică spre luni, bărbatul se deplasa cu tractorul spre locul de cazare din zona terenului agricol pe care lucra, moment în care s-a răsturnat şi a fost prins între vehicul şi digul de pe terenul agricol pe care îl traversa.

Citește și: Sporul pentru condiţii vătămătoare e deplin justificat de bolile care afectează angajaţii din presă şi cultură (MediaSind)

Accidentul a fost anunţat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi unul de la Descarcerare, lucrătorii ISU reuşind să scoată trupul bărbatului prins între cabina tractorului şi dig. 

Cadavrul a fost preluat de lucrătorii de la Medicină Legală, iar în cauză a fost deschis dosar penal şi se cercetează modul în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.