Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat, bănuit de mai multe furturi din bancomate din București, a fost reținut

hoti bancomat

Un bărbat de 36 de ani, bănuit de mai multe furturi din bancomate din București, a fost reținut, polițiștii având probe că din luna mai acesta monta un dispozitiv artizanal de blocare a fantelor pe unde se eliberau banii, astfel încât să își însușească sumele retrase, dar neeliberate, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti au reţinut, miercuri, un bărbat în vârstă de 36 ani, bănuit de mai multe furturi din bancomate, comise pe raza Capitalei.

Citește și: Cea mai SCĂZUTĂ temperatură din ţară: minus 4,2 grade. Unde s-a înregistrat

„În perioada iunie – septembrie, poliţişti din cadrul Sectorului 1 Poliţie - Serviciul de Investigaţii Criminale au documentat activitatea unui bărbat de 36 de ani, despre care existau date şi indicii conform cărora acesta ar avea preocupări de natură infracţională. În urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, s-a stabilit că bărbatul ar fi autorul mai multor infracțiuni de furt și tentativă la furt din bancomate, săvârșite pe raza municipiului București, prin montarea unui dispozitiv artizanal de blocare a fantelor de eliberare a numerarului”, se arată în comunicat.

Oamenii legii au stabilit că în perioada 7 mai – 15 septembrie, bărbatul ar fi comis 10 infracţiuni de furt, tentativă la furt şi furt calificat, pe raza sectoarelor 1, 3, 5 şi 6.

Cercetările contină sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracțiuni de furt, tentativă la furt şi furt calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.