Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat beat şi fără permis a intrat cu mopedul într-un grup de pietoni, rănind două persoane

scuter electric

Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a intrat cu mopedul într-un grup de pietoni, la Borca, după care a fugit de la faţa locului, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, potrivit Agerpres.

În urma accidentului au fost rănite două persoane, un minor în vârstă de 13 ani şi un tânăr în vârstă de 19 ani, ambii din Borca.

"După producerea evenimentului rutier, bărbatul în vârstă de 36 ani ar fi părăsit locul producerii accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor. Acesta a fost depistat de poliţişti, la scurt timp, la imobilul său din localitatea Borca şi testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul pe care acesta îl conducea nu era înmatriculat sau înregistrat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.