Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focșani: Un bărbat care a provocat un accident ușor s-a speriat și s-a sinucis

www.evz.ro
politie accident

Un bărbat de 49 de ani, care a provocat un accident ușor, miercuri seara, pe o stradă din Focșani, s-a speriat și a fugit de la locul accidentului, apoi s-a sinucis, aruncându-se în fața trenului, scrie Mediafax.

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 49 de ani a lovit cu mașina pe care o conducea un pieton și apoi a fugit, de spaimă. Victima a fost lovită ușor și a reușit să sune la Poliție pentru a anunța modelul și numărul mașinii care a dispărut.

Polițiștii au găsit mașina implicată în accident la domiciliul proprietarului, după doar 10 minute, dar nu și pe bărbatul care a produs accidentul, care, se pare că s-a sinucis, aruncându-se în fața unui tren.

Citește și: Doi bărbaţi, tată şi fiu, au murit într-un accidentul rutier produs pe DN 1, la Sinaia

„În jurul orei 20.21 s-a produs un accident ușor pe șoseaua Vrancei. O mașină a acroșat un pieton de 39 de ani, acesta este rănit ușor, a fost transportat la spital, dar înainte a sunat la 112 și a anunțat incidentul, inclusiv informații despre mașină. Polițiștii au plecat să-l caute pe proprietarul mașinii. La puțin timp, au găsit mașina în curtea proprietarului, el era plecat deja. Între timp a apărut și apelul la 112 privitor la un accident pe calea ferată, apelul a fost la ora 20.35. Polițiștii au aflat că proprietarul mașinii e același cu cel care s-a aruncat în fața trenului, după ce victima a fost recunoscută de membrii familiei”, a declarat reprezentantul IPJ Vrancea, Zorel Burlan.

Poliția va continua ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestor incidente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.