Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care a TRANȘAT, când era adolescent, un coleg și i-a băut sângele s-a angajat ca medic, în baza unei diplome false: Cazul incredibil vine din Rusia

Când era elev de liceu, el a ucis un coleg şi i-a băut sângele. După zece ani de internare, un rus a reuşit să se angajeze ca medic în baza unei diplome false, înainte de a fi demascat şi arestat, informează vineri mass-media din Rusia, citate de AFP.

Anchetatorii au anunţat vineri arestarea acestui bărbat de 36 de ani, care lucra ca medic însărcinat cu prevenţia într-un spital din Celiabinsk, în Ural. El a fost inculpat pentru că a folosit cu intenţie o diplomă de medic falsă pentru a obţine acest post în noiembrie anul trecut, scrie agerpres.ro.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Aceste modificări la Codul Rutier vă vor lăsa fără mașină

Identificat de mass-media drept Boris Kondraşin, bărbatul a fost angajat în condiţiile în care în anul 2000 a fost condamnat să urmeze un tratament după ce "a comis o crimă extrem de gravă", a anunţat într-un comunicat Comitetul de Anchetă rus, principalul organism însărcinat cu investigarea crimelor.

Potrivit mass-media ruse, în 1998, pe vremea când era licean, "falsul doctor" i-a injectat un sedativ unui coleg înainte de a-l dezmembra şi a-i bea sângele. Kondraşin "se considera un vampir", asigură site-ul de informaţie Znak.com.

Citește și: Liviu Dragnea atacă! Ce a pregătit pentru cei care au părăsit PSD pentru partidul lui Victor Ponta

În august 2000, Boris Kondraşin a fost internat într-un spital de psihiatrie după ce fusese diagnosticat cu schizofrenie, potrivit publicaţiei locale Celiabinskaia Nedelia. El a fost externat zece ani mai târziu.

Kondraşin a fost angajat ca medic, însărcinat să-i încurajeze pe oameni să nu bea alcool, să nu fumeze şi să facă exerciţii fizice, a precizat responsabila Departamentului municipal pentru Sănătate, Natalia Gorlova, citată de agenţia de presă Interfax.

Citește și: Gabriela Firea are un nou consilier. Despre cine este vorba

El a fost arestat în ianuarie după ce a fost recunoscut pe un forum medical de un psihiatru care l-a tratat, potrivit Interfax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.