Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care consumase alcool şi fără permis a ajuns la spital, după ce a intrat cu autoturismul într-un stâlp de electricitate

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Un bărbat din Galaţi aflat în stare de ebrietate la volan şi fără să posede permis de conducere a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, împreună cu un pasager din maşină, după ce a intrat cu autoturismul într-un stâlp de electricitate pe care l-a rupt, se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, un bărbat de 57 ani, din municipiul Galaţi a condus autoturismul pe DN 25, în localitatea Hanu Conachi şi, la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a părăsit partea carosabilă, maşina lovindu-se puternic de un stâlp de electricitate pe care l-a rupt. În urma impactului a rezultat distrugerea autoturismului, precum şi rănirea conducătorului auto şi a unui bărbat de 48 ani, pasager în acesta.

Citește și: Botoșani: Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 28B

După ce l-au verificat pe bărbatul aflat la volanul autoturismului, poliţiştii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi consumase alcool, valoarea înregistrată de aparatul etilotest fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.