Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care nu îşi mai văzuse fetiţa de mult timp a sunat la 112 şi a anunţat dispariţia acesteia, sperând că astfel îi va fi adusă de poliţişti

Un bărbat din Craiova, care nu îşi mai văzuse fetiţa de mult timp, a sunat la 112 şi a anunţat dispariţia acesteia, sperând că aceasta îi va fi adusă de poliţişti. Pentru fapta sa, el a primit o amendă de 4.000 de lei, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că poliţiştii Secţiei 1 Craiova au fost sesizaţi, marţi seara, de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona unui complex comercial de pe strada Unirii, ar fi pierdut-o pe nepoata sa în vârstă de opt ani.
Acolo au fost direcţionate, de îndată, toate patrulele aflate în serviciu, în sprijin venind şi poliţişti de investigaţii criminale pentru găsirea fetiţei.
“În urma activităţilor desfăşurate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Craiova, persoana care a solicitat sprijinul poliţiştilor. Cu ocazia audierii, acesta a recunoscut faptul că a apelat în mod nejustificat S.N.U.A.U 112, motivându-şi gestul prin faptul că nu şi-a văzut fetiţa de foarte mult timp, considerând că prin sesizarea poliţiei îi va fi adusă fetiţa”, au transmis poliţiştii.
Bărbatul a fost amendat cu 4.000 de lei pentru apelarea nemotivată la 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.