Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care o hărţuia pe Natalie Portman a fost arestat în fața locuinței actriței din Los Angeles

wikipedia.org
Natalie Portman

Actrița americană Natalie Portman a fost nevoită să sune la poliție după ce un bărbat pe numele căruia obținuse recent un ordin de restricție a apărut în fața casei sale din Los Angeles, relatează contactmusic.net potrivit mediafax.

Aceasta a contactat departamentul de poliție din Los Angeles marți, pentru că bărbatul a venit în fața locuinţei sale. Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 15.30. Actrița a părăsit imediat casa, iar bărbatul a fost arestat fiindcă a încălcat ordinul de restricție permanent pe care aceasta îl avea împotriva lui.

Natalie Portman, în vârstă de 37 de ani, a primit inițial, în luna februarie, un ordin de restricție temporar. Decizia judecătorească a venit după un incident petrecut în luna ianuarie în fața casei ei din Los Angeles. Atunci, un individ al cărui nume nu a fost făcut public, dar care ar fi declarat poliției că se numește John Wick (personaj de film interpretat de Keanu Reeves), a încercat să intre pe terenul casei sale. Bărbatul a susținut că a comunicat telepatic cu actrița și că "ar fi călătorit din Colorado până în Los Angeles pentru a o întâlni".

Ulterior, a fost emis un ordin oficial prin care persoanei care o hărțuia pe actriță îi era interzis să se apropie la mai puțin de 90 de metri de casa ei. Decizia, care era permanentă, îi impunea acestuia să păstreze aceeași distanță și față de soțul actriței, coregraful francez Benjamin Millepied, și cei doi copii ai lor - Aleph, în vârstă de 7 ani, și Amalia, în vârstă de doi ani.

Natalie Portman a jucat în 2009 în thrillerul psihologic "Lebăda neagră/ Black Swan", în care actriţa a interpretat rolul unei balerine cu tendinţe de automutilare. Pentru acest rol, ea a fost recompensată cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Actriţă, regizoare şi producătoare de film, aceasta a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Portman a jucat recent în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile "Măria Ta/ Your Highness" şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached", filmul de acţiune "Thor" şi drama "Hesher".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.