Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care şi-a dat foc în curtea casei a murit la spital

www.agerpres.ro
ATI Spitalul de Arși

Bărbatul din localitatea Pianu de Sus, judeţul Alba, care a băut, a ieşit în curtea casei şi şi-a dat foc a murit, miercuri, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, potrivit Mediafax.

O ambulanţă a fost solicitată, de urgenţă, marţi seara, la locuinţa unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea Pianu de Sus, judeţul Alba, care, după ce a consumat alcool, şi-a dat foc.

Potrivit reprezentantului Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, bărbatul avea arsuri de gradele 3 și 4, pe 98% din suprafața corpului, când a fost dus la unitatea medicală.

„Un pacient în vârstă de 68 de ani a fost adus, marți seara, cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, prezentând arsuri, de gradele 3 și 4, pe 98% din suprafața corpului. Conform protocolului, s-a luat legătura cu Centrul de Arși din București și s-a recomandat internarea pe ATI, cazul fiind considerat depășit de resursele medico-chirurgicale. Pacientul a intrat de două ori în stop cardio-respirator, s-a respectat protocolul de resuscitare, a fost transferat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă, a fost intubat, ventilat și tratat conform protocolului de arși”, a declarat Dragoș Suciu, purtătorul de cuvânt al SUJ Alba Iulia.

Citește și: Un bărbat a aruncat în aer un bancomat cu o butelie

Bărbatul avea arsuri incompatibile cu viața ca suprafață corporală și profunzime și a murit în jurul orei 5.00.

Se pare că bărbatul consuma frecvent alcool în cantităţi mari şi avea probleme de sănătate, fiind internat în trecut la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.