Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care şi-a înjunghiat mortal fosta concubină a fost reţinut şi va fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat care şi a înjunghiat mortal fosta concubină, într-un parc din Oraviţa, a fost reţinut şi va fi prezentat sâmbătă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, atacatorul l-a rănit şi pe bărbatul care o însoţea pe fosta concubină.

" În fapt, s-a reţinut că, în data de 29.04.2022, în jurul orei 21,11, pe raza localităţii Oraviţa din judeţul Caraş-Severin, respectiv în parcul din faţa Primăriei Oraviţa un bărbat, identificat în persoana inc. F. M. i-a înjunghiat, pe fondul geloziei, pe numiţii B. L. S. (fosta concubină) şi Z. D. (actualul concubin al numitei B. L. S.), rezultând decesul numitei B. L. S., precum şi rănirea numitului Z. D. Prin ordonanţă Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin inc. F.M. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 30.04.2022", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, procurorul de caz a formulat, la Tribunalul Caraş-Severin, propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi loviri sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.