Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care trebuia să fie în carantină, amendat pentru că a ieşit cu căţelul la plimbare

Un bărbat din municipiul Hunedoara, care trebuia să fie în carantină din cauza îmbolnăvirii cu noul coronavirus, a fost amendat cu 3.300 de lei după ce, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că acesta plecase la plimbare cu căţelul, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Bărbatul figura în evidenţe ca fiind în carantină la domiciliu, însă la un control al poliţiştilor s-a constatat că nu era acasă.

"Bărbatul a fost contactat telefonic de către poliţişti, cărora le-a declarat că a ieşit la plimbare cu animalul de companie. Prin urmare, a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 3.300 de lei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Pe de altă parte, poliţiştii au continuat controalele pe linia combaterii pandemiei de COVID-19, acestea vizând, în principal, zonele aglomerate, centrele comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun.

Pe ansamblu, în ultimele 24 de ore au fost verificate 82 de societăţi comerciale şi 44 de mijloace de transport în comun şi au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.300 de lei. Din totalul amenzilor, 24 au fost aplicate pentru că persoanele sancţionate nu purtau masca de protecţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.