Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat cu probleme medicale a pus autoritățile pe jar, după ce a dispărut de acasă: a fost căutat cu un elicopter, echipaje canine sau voluntari

axanews.ro
amenzi amenda politia

Un bărbat cunoscut cu afecţiuni medicale, care a plecat de la domiciliul său din satul Cuceşti, judeţul Vâlcea, a fost găsit, după 40 de ore de căutări ale poliţiştilor vâlceni, cu sprijinul jandarmilor, pompierilor, al voluntarilor, precum şi al unui echipaj chinologic şi un elicopter al MAI, relatează Agerpres.

Citește și: Guvernul PNL 'MILUIEȘTE' biserica cu sume FABULOASE înainte de alegeri: de șase ori mai mulți bani

"Poliţiştii vâlceni, cu sprijinul colegilor jandarmi, pompieri şi al voluntarilor, au identificat un bărbat de 25 de ani care a plecat de acasă în data de 16 august. Potrivit verificărilor iniţiale, s-a stabilit că acesta a fost văzut ultima dată pe 16 august, în jurul orelor 17,00, pe raza satului Cuceşti, deplasându-se pe jos pe direcţia comunei Frânceşti, spre o zonă împădurită. Poliţiştii au cerut sprijinul populaţiei, inclusiv printr-un anunţ public", informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Bărbatul a fost identificat într-o zonă împădurită din comuna Oteşani. Acesta era conştient, slăbit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Căutările s-au desfăşurat sub presiunea timpului, bărbatul fiind cunoscut cu afecţiuni medicale care s-ar fi putut agrava şi îi puteau pune viaţa în pericol, fiecare dintre cele 40 de ore de căutări fiind, practic, esenţială pentru viaţa tânărului. La căutări au mai participat un echipaj canin de căutare salvare de la Centrul Chinologic Sibiu şi piloţii MAI cu un elicopter", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.