Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat dat în urmărire generală a încercat să intre în ţară ascuns între bagaje

www.ct100.ro
politia de frontiera

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Suceava, dat în urmărire generală pentru executarea unei pedepse cu închisoarea, a fost depistat, marţi, de poliţiştii de frontieră de la Vama Petea, judeţul Satu Mare, în timp ce încerca să intre în ţară ascuns între bagaje, pe bancheta din spate a unei maşini.

"Marţi, 5 octombrie, în jurul orei 16,00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România cetăţeanul român C.B., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava. Acesta conducea un autoturism înmatriculat în România. Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în România, în maşina condusă de sucevean, pe bancheta din spate, sub bagaje şi haine, a fost descoperită o persoană. În urma verificărilor, colegii noştri au constatat faptul că bărbatul - D.B., în vârstă de 30 de ani, din judeţul Suceava - este căutat de către autorităţile din România pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei, pentru furt calificat, loviri şi alte violenţe. Pe numele acestuia a fost emis, de către Judecătoria Suceava, un mandat european de arestare şi un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră transmis miercuri, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul are de executat cinci ani de închisoare, iar asupra lui a fost descoperit şi un permis de conducere fals.

"Acum, D.B. este cercetat şi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale fiind predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun. Totodată, conducătorul auto este cercetat pentru complicitate la tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat", se mai arată în comunicatul menţionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.