Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 28 de ani cu legături în cazul atentatului de la New York, căutat de Poliție

twitter.com
atentat bagdad

Poliţia din New York a pus în aplicare luni un mandat de percheziţie în cazul unui bărbat de 28 de ani, Ahmad Khan Rahami, pe care intenţiona să-l interogheze în legătura cu explozia unei bombe la New York, sâmbătă seara, care s-a soldat cu 29 de răniţi, relatează AFP.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din New York, J. Peter Donald, a transmis pe Twitter o fotografie a suspectului. Primarul oraşului, Bill De Blasio, intervievat de canalul de televiziune CNN, a precizat că bărbatul poate 'fi înarmat şi periculos'. Ahmad Khan Rahami este de origine afgană şi locuieşte în New Jersey, în apropiere de statul New York.

Citește și: Doi poliţişti israelieni, înjunghiaţi în Ierusalimul de Est; atacatorul a fost rănit

Potrivit Reuters, FBI-ul a percheziţionat luni dimineaţa o locaţie în Elizabeth, New Jersey, a anunţat primarul după ce autorităţile au detonat un dispozitiv explozibil lăsat într-o gară din oraş, fiind una dintre cele cinci potenţiale bombe găsite la faţa locului.

'FBI pune în aplicare un mandat de percheziţie', a declarat primarul din Elizabeth, Christian Bollwage, potrivit CNN. 'Vor fi acolo în următoarele ore, căutând în această locaţie pentru a găsi orice dovadă posibilă, fie că este în legătură cu acest incident sau cu cel din Chelsea".

Cinci persoane au fost reţinute duminică seara în legătură cu atacul de sâmbătă asupra cartierului Chelsea din New York, au informat mai multe canale media americane, în timp ce un alt dispozitiv suspect a fost descoperit în New Jersey, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.