Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 30 de ani a fost inculpat pentru tentativă de omucidere după ce a atacat pasageri într-un autocar din Germania

tag24.de
germania politie

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost inculpat pentru tentativă de omucidere după ce a atacat pasageri într-un autocar, în apropiere de oraşul german Nurnberg, relatează miercuri dpa.

Incidentul survenit pe o şosea care face legătura între Nurnberg şi Munchen a declanşat o operaţiune de anvergură a poliţiei, marţi seara, şi a fost intens mediatizat.

Suspectul, care este sârb, ar fi lovit în cap doi pasageri din autocar şi ar fi proferat ameninţări cu moartea, a indicat miercuri poliţia bavareză.

Marţi seara existau temeri să nu se ajungă la o situaţie de luare de ostatici, în timp ce bărbatul, despre care se credea că ar putea fi înarmat, se afla încă în vehicul împreună cu alţi pasageri.

Şoseaua pe care circula autocarul a fost încercuită de forţele speciale, care l-au arestat în cele din urmă pe suspect, după o operaţiune care a durat câteva ore, potrivit Agerpres.ro.

S-a stabilit că acesta nu deţinea arme, iar motivul atacului încă nu este cunoscut. Conform informaţiilor preliminare, suspectul nu se afla sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Autocarul, în care se aflau 11 pasageri şi trei şoferi, urma să-şi continue călătoria spre Serbia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.