Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 35 de ani a fost împușcat într-un scandal izbucnit la Dolj între braconieri și paznicii de vânătoare

curentul.md
vanatori

Un scandal între paznici de vânătoare şi mai multe persoane prinse la braconat a avut loc în judeţul Dolj, iar în urma conflictului un bărbat de 35 de ani a fost împuşcat de paznicul de vânătoare, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, un paznic de vânătoare a fost rănit în acest conflict, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în cursul nopţii trecute, poliţişti din cadrul Sectiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi de un tânăr de 23 de ani cu privire la faptul că, în timp ce de afla în serviciul de patrulare împreună cu alţi cinci paznici de vânătoare, în extravilanul comunei Teasc, a depistat mai multe persoane care braconau.

Doliu în lumea teatrului: Draga Olteanu Matei a murit

“La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei precum şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj care au stabilit faptul că în extravilanul comunei Teasc, ar fi izbucnit un conflict între paznicii de vânătoare şi persoanele depistate, în urma căruia un bărbat de 45 de ani, paznic de vânătoare, a suferit leziuni pentru care a necesitat acordarea de îngrijiri medicale fiind transportat la spital de către un echipaj SMURD, conştient şi cooperant. De asemenea, în timpul conflictului au fost provocate distrugeri unui autoturism”, se arată în comunicat.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru braconaj cinegetic şi ultraj.

De asemenea, tot în cursul nopţii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi că la Unitatea Primiri Urgenţe a unui spital din Craiova s-a prezentat un bărbat de 35 de ani, care avea o plagă împuşcată.

“Din primele verificări efectate, poliţiştii au stabilit că în timpul conflictului, paznicul de vânătoare ar fi tras două focuri de avertisment în aer şi unul către bărbatul de 35 de ani cu arma utilitară de pază deţinută ca armă de serviciu de către acesta”, a mai precizat sursa citată.

Arma în cauză a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, fiind informat totodată un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova care continuă verificările în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.