Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 36 de ani s-a înecat la Corbu: Victina a intrat în mare și nu a mai putut ieși la mal

www.isubif.ro
scafandrii scăldat

Un bărbat de 36 de ani s-a înecat marţi, la Corbu, după ce a intrat în mare şi nu a mai putut ieşi, la faţa locului deplasându-se scafandrii, o ambarcaţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) şi elicopterul SMURD care a survolat zona şi reuşit să identifice trupul victimei, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate marţi, la Corbu, după ce un bărbat a dispărut în mare.

CITEȘTE ȘI: Riscul de a lua coronavirus în scara blocului – Care locuri sunt mai periculoase

Iniţial doi bărbaţi de aproximativ 30 de ani au avut probleme în a ieşi din mare. Unul dintre ei a fost scos din apă de oamenii prezenţi pe plajă, starea sa de sănătate fiind bună, iar pe cel de-al doilea nu au mai reuşit să-l aducă la mal, fiind cerut sprijinul autorităţilor.

Pentru căutarea şi salvarea bărbatului au intervenit 12 scafandri, o ambarcaţiune TARGA a ISU, şenilata din punctul de prim ajutor Corbu, elicopterul SMURD care a survolat zona şi ambarcaţiunea Opal a ARSVOM

Elicopterul SMURD a reuşit să identifice trupul bărbatului în mare, scafandrii l-au recuperat şi l-au adus la mal. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, care au durat câteva zeci de minute, dar în ciuda eforturilor depuse au fost nevoite să declare decesul.

Victima avea 36 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.