Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 41 de ani, din Suceava, a dispărut. Polițiștii îl caută

Un bărbat de 41 de ani, din Suceava, este căutat de poliţişti după ce a plecat de la adresa unde locuia şi nu a mai revenit, a anunţat duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

"Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute Popescu Cezar Vasile, de 41 ani, cu domiciliul în municipiul Suceava, judeţul Suceava, fără forme legale în comuna Dumbrăveni, sat Sălăgeni, judeţul Suceava, care în noaptea de 29/30.10.2022 a plecat voluntar de la adresa unde locuia fără forme legale şi nu a mai revenit până în prezent", informează IPJ Suceava.

Potrivit sursei citate, semnalmentele persoanei dispărute sunt: constituţie robustă, înălţime de aproximativ 1,70 m, greutate de 95-100 kg, păr şaten tuns scurt, ten deschis şi ochii de culoare albastră, are câţiva dinţi lipsă în partea frontală superioară.

În momentul în care a plecat purta un trening de culoare neagră, pantaloni şi bluză, un tricou de culoare bleumarin, cu inscripţia "Glory Glory Totenham Hotspur", precum şi pantofi tip adidas de culoare neagră, potrivit Agerpres.

Nu are la el actul de identitate sau telefon mobil, dar este posibil să aibă asupra sa câteva obiecte de îmbrăcăminte.

Persoanele care deţin date cu privire la persoana în cauză sunt rugate să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.