Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 46 de ani din Alba a fost trimis în judecată deoarece și-ar fi omorât în bătaie mama și apoi a fugit din țară

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Un bărbat de 46 de ani din Alba a fost trimis în judecată deoarece și-ar fi omorât în bătaie mama. Inculpatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv deoarece a fugit din țară în timp ce se afla sub control judiciar, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, procurorul criminalist a dispus trimiterea în judecată a unui inculpat în vârstă de 46 de ani, pentru „săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie în modalitatea omorului şi violenţă în familie în modalitatea lovire sau alte violenţe”.

Anchetatorii au stabilit că pe 15 martie, anul trecut, în timp ce se aflau la locuinţa comună din satul Cetea, comuna Galda, județul Alba, inculpatul a agresat-o fizic pe mama sa în vârstă de 79 ani. Patru zile mai târziu, „pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a exercitat violenţe repetate şi de mare intensitate asupra aceleiaşi victime, cauzându-i multiple leziuni care au condus la decesul acesteia”.

Inculpatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Iniţial, el s-a sustras urmăririi penale, părăsind teritoriul ţării, fiind arestat preventiv în lipsă, prin intermediul unui mandat european de arestare. Măsura arestării preventive a fost prelungită succesiv, ulterior fiind înlocuită cu cea a controlului judiciar, ale cărei obligaţii au fost încălcate de către inculpat, care a părăsit iarăşi ţara, motiv pentru care acesta a fost din nou arestat preventiv în lipsă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.