Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 46 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a încălcat ordinul de protecţie care îi interzicea să se apropie de soţie

facebook
justitie dosar penal

Un bărbat de 46 ani din Tecuci s-a ales cu dosar penal după ce a încălcat ordinul de protecţie provizoriu care îi interzicea să se apropie de soţie, a informat, joi, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi.

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul poliţiei în strada Gheorghe Petraşcu unde era reclamat un scandal. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu persoana care a solicitat prezenţa forţelor de ordine, iar aceasta le-a spus că soţul său face scandal în incinta locului ei de muncă şi refuză să plece, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Studiu ÎNGRIJORĂTOR - Peste 50% dintre tinerii români și-au pierdut încrederea și motivația în perioada stării de urgență

Din verificările făcute de către jandarmi a rezultat că bărbatul, în vârstă de 46 ani, are emis la data de 27 iulie un ordin de protecţie provizoriu care îi interzice să se apropie de soţie. Totodată, verificările au arătat că acesta a sosit la locul de muncă al soţiei, a mers la autoturismul acesteia şi i-a smuls numerele de înmatriculare, după care a intrat în interior şi sub ameninţări i-a spus femeii să iasă afară. De frică, femeia a sunat la 112 şi a cerut sprijin.

Bărbatul a fost condus de jandarmi la sediul poliţiei unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de încălcare a ordinului de protecţie. Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Tecuci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.